Halálos ugratás

Belehalt sérüléseibe a munkás, akinek viccből sűrített levegőt nyomtak a hátsójába - videó

A főnöke szórakozott vele, a férfi viszont azonnal összerogyott, a gyár kamerája mindent felvett.

2018.09.24 03:14ma.hu

Az indiai gyári munkás, Aditya Jadhav álmában nem gondolta, hogy amikor odamegy a főnökéhez, hogy kérdezzen tőle valamit, ilyen rettenetes reakciónak lesz kitéve. Valószínűleg a főnök sem mérte fel, mivel jár, ha a kezében lévő sűrített levegő-pumpával "viccesen" elkezdi fröcskölni beosztottját. A videón jól látszik, hogy kezdetben még nincs baj, ám a főnök egyszer csak fogja a pumpát, és egy pillanatra beletolja a munkás fenekébe. A szerencsétlen férfi azonnal megtántorodott, és összeesett. A főnöke egy darabig élesztgette, de aztán mentőt kellett hozzá hívni – írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

Azonnal kórházba szállították, ám az orvosok szerint a fenekébe spriccelt, hatalmas nyomású sűrített levegőtől olyan károsodás érte a beleit, hogy nem tudták megmenteni: két hét múlva meghalt.

A döbbenetes videó bejárta a világot. Az elkövető egyébként még az inzultus napján eltűnt: azóta körözi az indiai rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.