Állatkínzás

Kamion mögé kötötték a kutyát - videó

Egy rendőr mentette meg az állat életét.

2018.09.21 12:25ma.hu

Megmentette egy kiskutya életét egy amerikai kisváros rendőrségének egyik munkatársa. A rendőrkocsi fedélzeti kamerájának felvételein az látszik, hogy az autó elindul egy benzinkútnál, majd a vezető előzékenyen előreenged egy kikanyarodó kamiont. Ekkor látta meg, hogy a kamion végéhez odakötöttek egy kutyát. Azonnal bekapcsolta a szirénát, és leállította a teherautót, ezzel megmentette az állatot. Ekkor derült ki, hogy a kamionsofőré a kutya, és elfelejtette, hogy odakötötte kedvencét, amíg a benzinkútnál fizetett. Nem emeltek vádat ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.