Tragédia

Vonat és bicikli ütközött Hollandiában - gyerekek haltak meg

A baleset oka és pontos körülményei még tisztázatlanok.

2018.09.20 11:43MTI

Négy gyermek halt meg és ketten súlyosan megsérültek, miután egy gyerekeket szállító teherbicikli és vonat összeütközött a dél-hollandiai Oss városában - közölte a helyi rendőrség csütörtökön.

Mint elmondták, a Nijmegen és a szomszédos Bois-le-Duc között történt szerencsétlenségben egy másik gyerek és egy nő, aki valószínűleg a biciklit hajtotta, súlyosan megsérült. Mindketten kórházban vannak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a mentőalakulatok a helyszínen vannak, a halottak azonosítása folyik, a baleset oka és pontos körülményei azonban még tisztázatlanok. További tájékoztatást későbbre ígértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.