Drogfogyasztás

Többen meghaltak vagy kómába estek egy vietnami fesztiválon

Hét vietnami fiatal meghalt és öt kómába esett, miután kábítószert fogyasztott egy hanoi zenei fesztiválon.

2018.09.17 13:52MTI

A hanoi rendőrkapitány-helyettes, Nguyen Van Vien egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy az áldozatok vérében tudatmódosító szereket mutattak ki, de még nem sikerült meghatározni, hogy pontosan milyen drogot fogyasztottak.

"Azt is megpróbáljuk kideríteni, hogy az áldozatok ittak-e alkoholt, illetve, hogy ki szállított kábítószert az eseményre" - tette hozzá.

Az Utazás a Holdra nevű elektronikus zenei fesztivált vasárnap tartották a vietnami főváros fiatalok és külföldiek körében népszerű egyik negyedében.

A hatóságok ideiglenesen felfüggesztették a hasonló események engedélyét - mondta el Truong Minh Tien, a hanoi kulturális hivatal igazgatóhelyettese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.