USA

Down-szindrómásnak hazudta magát a férfi, csak hogy ápolónők fürdessék és pelenkázzák

Háromrendbeli szexuális zaklatással és csalással vádolták meg a 31 éves arizónai férfit.

2018.09.15 12:26ma.hu

Igencsak sajátos formáját választotta a zaklatásnak egy 31 éves arizónai férfi - írja a Huffington Post. Paul Anthony Menchaca először egy Amy nevű nőnek adta ki magát, aki ápolónőt keres Down-szindrómás fia mellé a fürdetéshez. Ezután ő lett a beteg "fiú", akit fürdetni és pelenkázni kellett.

A hirdetésre három nő is jelentkezett, mindhárman azt tapasztalták, hogy Menchacát szexuálisan felizgatta a fürdetés.

Végül kapcsolatba léptek a férfi szüleivel, akik elmondták, hogy fiuknak semmi baja, nincs szüksége ápolásra. Mikor a férfit szembesítették hazugságával, mindent beismert.

Szeptember 6-án tartóztatták le, de óvadék ellenében kiengedték, ám megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen a három nővel. Háromrendbeli szexuális zaklatással és csalással vádolták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.