Baleset

Leomlott egy sziklafal Zakinthosz szigetén! - videó

Heten megsérültek, amikor leomlott egy sziklafal a görögországi Zakinthosz sziget legnagyobb turista-látványosságánál, a Navagio-öbölben.

2018.09.13 19:54ma.hu

Hatalmas robajjal omlott le egy méretes darab a sziklafalból a görögországi Zakinthosz sziget legnépszerűbb strandján. A hajóroncsról, türkizkék tengerről és fehér homokos strandjáról híres Navagio-öbölbe minden évben özönlenek a turisták.

A látványosságot csak a tenger felől lehet megközelíteni, mivel a szárazföldről végig sziklák veszik körül.

A leomló fal hét turistát sebesített meg könnyebben, a felkorbácsolt hullámok pedig két közelben álló kisebb hajót is felborítottak. A görög hatóságok elővigyázatosságból tűzoltó egységeket és egy mentőkutyát a helyszínre küldtek, hogy átvizsgálják a környéket - tudósított az RTL.

Az egyik turista egy hajóról az egész omlást lefilmezte:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.