Állat

Ötéves kislányt ölt meg egy leopárd

Hajtóvadászatot indított kedden a nepáli rendőrség egy leopárd után, amely megölt egy ötéves kislányt az ország déli részében.

2018.09.12 11:51MTI

A Kimdana faluban élő kislány két nővérével együtt egy cserjés mellett falatozott az utcán, amikor az állat lecsapott rá. Nővéreinek sikerült elmenekülniük, ők szóltak az anyjuknak a tragédiáról.

"Egy rendőrökből és erdészekből álló csapatot állítottunk fel az állat felkutatására" - mondta el Navaradzs Malla, a régió rendőrfőnöke.

A kislány szétmarcangolt testét a közelben találták meg a rendőrök. A hatóságok szerint valószínűleg az a leopárd csapott le ismét, amely az utóbbi években már tucatnyi gyermeket megölt a körzetben.

A vadon élő ragadozók megszaporodott támadásai miatt az erdőségek közelében élő nepáliak egyre kevésbé érzik magukat biztonságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.