Sargentini-jelentés

Fidesz: tele van valótlanságokkal a Sargentini-jelentés

Hidvéghi Balázs aljas hazugságnak nevezte, hogy a dokumentumban azt állítják, a zsidó tulajdon nincs biztonságban Magyarországon.

2018.09.10 13:45MTI

Valótlanságokat, hazugságokat tartalmaz a Sargentini-jelentés - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

A kommunikációs igazgató szerint a jelentésben már lezárt ügyeket hánytorgatnak fel, és "elképesztő" állításokat fogalmaznak meg. Például az Orbán-kormányon kérik számon a Magyar Gárda "masírozását", miközben ez a jelenség a Gyurcsány-kormány idején szökkent szárba.

Hidvéghi Balázs aljas hazugságnak nevezte, hogy a dokumentumban azt állítják, a zsidó tulajdon nincs biztonságban Magyarországon.

A jelentésben olyan intézményeket és döntéseket kritizálnak, amelyek más országokban is megtalálhatóak - tette hozzá.

Ez a jelentés nem a valóságról szól, "ez egy politikai bosszú, egy kísérlet arra, hogy megbélyegezzék a magyar embereket és az országot" - hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.