Zaklatás

Ariana Grande mellén tartotta a kezét legalább fél percig a püspök Aretha Franklin temetésén - videó

Később bocsánatot kért, amiért túl barátságos volt.

2018.09.02 10:09ma.hu

Charles H. Ellis püspök igencsak megnyomkodta a vele közösen pódiumra lépő Ariana Grande énekesnőt Aretha Franklin grandiózus temetési ceremóniáján. A püspök azzal is védekezett, hogy mindenkit ugyanúgy és ugyanolyan szeretettel ölelt át, mint az énekesnőt.

A püspök bocsánatot kért. "Soha nem állna szándékomban, hogy megfogjam egy nő mellét. Talán átléptem egy határt, talán túl barátságos vagy közvetlen voltam. Ezért elnézést kérek" - mondta az AP hírügynökségnek.

A mellényúlás mellett a püspök még az énekesnő nevével is poénkodott. Mint mondta, amikor meglátta (az amúgy olasz származású) Ariana Grande nevét a vendéglistán, azt hitte, hogy a Taco Bell (amerikai gyorsétteremlánc) új fogásáról van szó. A püspök azzal próbálta kivágni magát, hogy egy kilenc órás programba muszáj itt-ott életet lehelni, de sajnálja azt is, hogy a szóvicc is mellé ment.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.