Terror

Késes támadás Párizs mellett

Lelőtték a rohamrendőrök a támadót, aki állítólag Allahu akbart kiáltott, mielőtt gyilkolt.

2018.08.23 12:12ma.hu

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsebesültek, amikor késsel támadt járókelőkre egy férfi egy Párizshoz közeli településen, a támadót a rendőrök agyonlőtték.

A BFM francia hírtelevízió úgy tudja, hogy a férfi a támadás közben arabul azt kiáltotta: "Allahu akbar" (Allah hatalmas). Az gyilkosság a Versailles-tól nyugatra fekvő, a párizsi agglomeráció egyik szegénynegyedének számító Trappes településen történt.

A támadó egy bódéban eltorlaszolta magát, a rohamrendőrséget kellett bevetni - mondta el egy rendőri illetékes, aki arról egyelőre nem tudott nyilatkozni, hogy terrorcselekmény történt-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.