Színes

Növekedésnek indult a londoni csatornából kiszedett 'zsírhegy', már élőben közvetítik

Mérgező sárga penészgomba ütött ki a felszínén, ettől indult növekedésnek a képződmény.

2018.08.16 11:03MTI

A Londoni Múzeum bejelentette, hogy immár 24 órán át élő online közvetítésben látható az az óriási zsírtömb, amelyet a brit főváros csatornarendszeréből bányásztak ki, és amely a múzeum gyűjteményébe került.

Az intézmény kedden közölte, hogy a "súlyosan mérgező hatású", olajból, zsírból, pelenkákból és törlőkendőkből összeállt zsírtömböt egy biztonságos tartályban tárolják, de felszereltek egy kamerát, amely online közvetíti a zsírtömb állapotát és változásait.

A zsírtömböt idén pár hónapra kiállították a múzeumban. A bizarr tárgyat átlátszó tárolóban helyezték el, hogy megvédjék a látogatókat az esetleges fertőzésektől és a szörnyű szagtól.

A kiállítás után a múzeum szerint a zsírtömb növekedésnek indult, ugyanis mérgező sárga penészgomba ütött ki a felszínén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.