Szerencsétlenség

Sok kérdést felvet a leomlott híd - ön például ezen átmenne?

A közbeszerzés, az olasz maffia - sok minden hozzájárulhat ahhoz, hogy milyen állapotban vannak a viaduktok Olaszországban. Ön átmenne ezen a hídon?

2018.08.14 20:46ma.hu

Továbbra is nagy erőkkel kutatnak a túlélők után Genova közelében, ahol leomlott a Morandi viadukt. Már 35 halálos áldozatról szólnak a hírek. Sok a sérült, többen súlyos állapotban vannak. 200 tűzoltó dolgozik a mentésen, legalább 35 jármű érintett a balesetben. Az egyik helyi lakos azt mondta, az időjárás egyáltalán nem játszott közre a tragédiában, mást kell keresni az ügy mögött. A férfi azt írta az egyik kommentjében, gyermekkora óta hallgatta, hogy mennyi probléma volt a beruházással.

Ön átmenne ezen a hídon?

Alulról pedig ilyen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.