Érzék

Kiakadt egy brit nő, mert míg Spanyolországban nyaralt, addig spanyolokkal találkozott

A nő szerint nyaralását megkeserítette, hogy túl sok spanyol lakott rajta kívül a szállodában.

2018.08.14 18:03ma.hu

Nem mindennapi probléma miatt követeli vissza a pénzét az utazási irodától egy brit nő. A 81 éves Freda Jackson Spanyolországban, Benidorm üdülőövezetében nyaralt egy barátjával, azonban elmondása szerint nem tudta élvezni a vakációt, mivel rajta kívül rengeteg spanyol tartózkodott a szállodában.

A hvg.hu cikke szerint a nő panaszt tett az utazását szervező cégnél, és kijelentette, hogy vissza akarja kapni a pénzét. Elmondása szerint ugyanis a hotel tele volt spanyol nyaralókkal, akik mindenkinek csak az idegein táncoltak, mivel faragatlanul viselkedtek.

Ha ez még nem lenne elég, szerinte a spanyol üdülőváros szállodája túlságosan is a spanyol vendégekre helyezte a hangsúlyt, a programok is mind spanyol tematikával rendelkeztek. Jackson szerint mindez tűrhetetlen, és felteszi a nagy kérdést:

Miért nem tudnak a spanyolok máshová menni nyaralni?

Az utazásszervező előbb 75 font kártérítést ítélt meg a nőnek, aki ezt kevesellte, ezért végül 566 fonton osztozhatott barátjával, aki elkísérte a – szerinte borzalmasan sikerült – nyaralásra. Az utazás szervezője szerint azonban csak azért kaphattak kártérítést, mert egy rendszerhiba miatt Jackson és barátja csak hat nappal az utazás előtt értesült arról, hogy gépük az eredetileg tervezetthez képest más időpontban indul. Azzal, hogy Spanyolországban sok a spanyol, az utazásszervező sem tudott mit kezdeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.