Erőszak

Lövöldözés egy karibi karneválon Manchesterben - videó

Többen kórházba kerültek a manchesteri mulatság utáni vérengzésben.

2018.08.12 11:10MTI

Többen kórházba kerültek egy manchesteri karibi karnevál utáni lövöldözésben - közölte az angliai nagyváros rendőrsége vasárnap.

A tájékoztatás szerint tíz embert ápolnak kórházban, "kisebb vagy súlyosabb sérülésekkel, de egyikük állapota sem tűnik életveszélyesnek".

A rendőröket vasárnap hajnalban riasztották Manchester Moss Side nevű kerületébe, ahol nem sokkal korábban értek véget a karibi karnevál szombati programjai.

A rendőrség további részleteket nem közölt, hozzátette viszont, hogy a következő napokban növelni fogják a környéken szolgálatot teljesítő járőrök számát az ott lakók megnyugtatására.

Moss Side régebben meglehetősen rossz hírű kerülete volt Manchesternek, az utóbbi években azonban jelentős erőfeszítéseket tettek imázsának javítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.