Baleset

Tartálykocsi robbant fel az autópályán Bolognában - videó

Eddig ismeretlen okból felrobbant egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi hétfőn az észak-olaszországi Bologna város külterületén. Az olasz hírügynökség szerint két ember meghalt, több tucatnyian megsérültek.

2018.08.06 20:02ma.hu

Egyes hírügynökségek hatvan-hetven sérültről beszéltek. A tűzoltók szerint óriási tűzcsóva tört a magasba, és egy sor további robbanás is történt, amikor a tűz elérte a közelben parkoló gépkocsikat. A személyi sérüléseket a lángok, a szétrepülő roncsdarabok és üvegszilánkok okozták - hangzott el az Inforádióban.

A baleset Borgo Panigale kerületben, a bolognai repülőtér közelében történt egy autópályán. Az okot még nem tudják. A pálya egyik hídja részben leomlott.

A tűzoltók által közzétett képeken óriási fekete füstoszlop látszott, mindenfelé roncsok hevertek, és gépkocsik égtek egy parkolóban. A tüzet végül sikerült eloltani. A tartálykocsi vezetőjét eltűntnek nyilvánították. A baleset nem okozott zavart a repülőtér működésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.