Erőszak

Sokkoló: szíjjal vertek a migránsok egy amerikai turistát Barcelonában - videó

A rendőrség túl későn érkezett a helyszínre, a támadók elfutottak, végül egyetlen személyt sem sikerült közülük letartóztatni.

2018.08.05 11:01ma.hu
hirdetés

A férfi semmi mást nem tett, mint meg akart védeni egy babakocsis nőt, akibe belekötöttek az afrikai árusok. Az asszony ugyanis nem fért el a sok portékától, ám hiába kért segítséget az afrikaiaktól, azok majdnem neki estek. Ekkor lépett közbe az amerikai turista, de őt már nem voltak restek bántani, azonnal nekiestek egy nadrágszíjjal.

Barcelona egyik legforgalmasabb terén, a Plaça de Catalunya-n zajló verekedést többen próbálták megállítani, gyerekek is végignézték, de a támadásba egyre több afrikai csatlakozott be, a menekülő férfi után vagy éppenséggel elé szaladtak. A 45 éves amerikai férfit nadrágszíjjal verték a bedühödött migránsok.

Mire a rendőrség kiért, a támadók elfutottak, végül egyetlen személyt sem sikerült közülük letartóztatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.