Légikatasztrófa

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Mexikóban - Halottak? Nincsenek!

Hatalmas szerencsével járt a repülőgép-szerencsétlenség.

2018.08.01 12:53ma.hu

Földnek csapódott, darabokra tört majd kigyulladt egy utasszállító repülőgép Mexikóban. A szerencsétlenség ellenére senki nem halt meg.

A Durangoból a fővárosba tartó Aeromexico belföldi járata, 101 emberrel - 97 utassal és 4 fős személyzettel - a fedélzetén, mintegy 10 perccel a felszállás után zuhant le, végül egy mezőn ért földet.

A brazil gyártmányú Embraer 190-es gép balesete nyomán keletkezett tüzet eloltották, sok utas a saját lábán hagyta el a roncsot. Az első jelentések szerint 85-en sérültek meg, 37-en kerültek kórházba, közülük sajnos két embernek állapota kritikus.

A gép rendkívül rossz időjárási körülmények között kezdte meg a felszállást, minden bizonnyal jégzáporba kerülhetett, a pilóták ezért hajtottak végre kényszerleszállást.

Az utasok közül többen hatalmas csattanásthallottak a földet érés előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.