Törökország

Megpróbált elrabolni egy kislányt, halálra verték a járókelők

Hat éves kislányt próbált elragadni a férfi, nem hagyták.

2018.07.28 09:06ma.hu

Megpróbált elrabolni egy hat éves kislányt egy férfi a törökországi Isztambulban, de a járókelők nem hagyták. Megállították és ütlegelni kezdték - írja a DHA török magánhírügynökség.

A rendőrség kórházba szállítatta a férfit, ám ő visszautasította az orvosi ellátást. Ezek után a rendőrörsre vitték, ám rosszul lett. Ismét kórházba akarták vinni, de út közben meghalt.

Törökországban sajnos nem ritka a gyerekrablás, a gyerekek szexuális bántalmazása, kizsákmányolása, meggyilkolása. Július elején szülők ezrei tüntettek épp Isztambulban a gyermekek erőteljesebb védelméért és a bűnösök szigorúbb büntetéséért. Sokan közülük kivégzést és kémiai kasztrálást követelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.