Légiközlekedés

Éppen videózta volna, hogyan száll fel vele a repülő, de végül zuhanás lett belőle - videó

Lezuhant kedden egy kisebb amerikai gyártmányú légcsavaros utasszállító repülőgép Dél-Afrikában, a szerencsétlenséget az egyik utas a gépről rögzítette.

2018.07.19 06:11ma.hu

Értesülések szerint a holland Martinair charterjárata röviddel a pretoriai Wonderboom repülőteréről történt felszállást követően zuhant le egy közeli gyárépületre. A gép egy épületet is letarolt zuhanás közben. Az egyik utas végig vette az eseményeket. A bal szárny feletti ablakból készített videón látszik, ahogy az egyik hajtómű kigyullad, a háttérben pedig azt kiabálják, hogy mindenki kösse be magát. A becsapódáskor elmegy a kép, pár pillanattal később pedig mindenkit arra szólítanak fel, hogy hagyják el a gépet.

A balesetben ketten haltak meg, egy fedélzeti mérnök, illetve annak a gyárnak az egyik munkása, amelybe a gép csapódott. Egy másik munkás mindkét lábát elvesztette a szerencsétlenség miatt, a repülő két ausztrál pilótája pedig jelenleg is kómában van, de állapotuk stabil.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.