Bűnügy

Videón a királyhelmeci bankrablás

Több mint 6 ezer eurót zsákmányolt a tettes.

2018.07.17 15:35ma.hu

Hétfőn délelőtt, fényes nappal kirabolták ki az OTP bankfiókot Királyhelmecen. A tettest nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A rendőrség eddigi információi szerint az elkövető fehér, kapucnis munkaruhát viselt, arcát munkavédelmi maszk fedte el. Kezében fegyvert tartott.

"A pulthoz lépett, és a fegyverével fenyegetőzve pénzt követelt a bank munkatársától azokkal a szavakkal, hogy ide a pénzt, gyerünk, ide a pénzt. Ezek után az asztalra dobott egy táskát, amelybe a banki alkalmazott – az életét és testi épségét féltve – 6250 eurót tett a pénztárból. Az elkövető a rablás után eltűnt. A támadásban senki sem sérült meg" - árult el részleteket a bankrablásról Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője az ujszo.com portálnak.

Rablás bűntette miatt indult eljárás.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.