Színes

Eltemették halott macskájukat, másnap ismét megjelent

Nem kis meglepetés érte a családot.

2018.07.16 13:15ma.hu

A furcsa történet a Utah állambeli Gobles család Maverik nevű macskájának eltűnésével kezdődött. Már két napja keresték a cicát, mikor a ház előtt megtalálták a tetemét múlt csütörtökön, írja a KUTV.

Maveriket kedven helyén, a családi ház kertjében eltemették, majd megkezdődött a gyászolási folyamat. Pénteken aztán alig hittek a szemüknek: Maverik épen és egészségesen hazatért. A család egy röpke pillanatig azt hihette, kedvencük a holtak birodalmából tért vissza.

Aztán persze nyugtázták, hogy nem ez a helyzet. De akkor kit temettek el? - merült fel a kérdés. A Gobles család most szeretné megtalálni a halott cica gazdáját, hogy méltóképpen elbúcsúzhasson kedvencétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.