Színes

A nap videója: Trump sétált egyet a királynővel

Elég tanácstalannak tűnt az amerikai elnök.

2018.07.14 16:50ma.hu

Donald Trump amerikai elnök és felesége, Melania a Windsor kastélyban találkozott pénteken II. Erzsébet brit uralkodóval. Már eleve katasztrofálisan kezdődött az egész. Trump valamiért a helikopterében üldögélt egy darabig, ezzel percekig várakoztatta a királynőt. Ezután meghajlás helyett kezet nyújtott II. Erzsébetnek. Melania közben azzal próbálta enyhíteni a feszültséget, hogy elmondta, hatalmas rajongója a királynőnek.

Ha mindez még nem lett volna elég, később tettek egy rövid, ám annál kellemetlenebb sétát a díszsorfal előtt. Az amerikai elnök meglehetősen tanácstalannak tűnt, a királynő pedig hadonászva próbált segíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.