Légi

Kényszerleszállás Németországban, 33 utas kórházba került

Nyomáscsökkenés miatt végrehajtott kényszerleszállás után kórházba kellett szállítani péntek este Németországban a Ryanair légitársaság Dublin és Zára (Zadar) között közlekedő gépének 33 légi utasát.

2018.07.14 13:33MTI

A gépen 189 utas volt. Miután sokan fej- és belsőfül-fájásra, émelygésre panaszkodtak, a kapitány engedélyt kért, hogy leszállhasson a géppel a Frankfurttól száz kilométerre nyugatra található Frankfurt-Hahn repülőtéren – közölte a rendőrség.

A Ryanair közleménye szerint az utastérben történt légnyomáscsökkenés okozta a problémát. A gép az ilyen esetre előírt intézkedéseket betartva rendben leszállt – tette hozzá a diszkont légitársaság.

A repülőtéren a mentők megvizsgálták az utasokat, és 33 utast további vizsgálatra kórházba vittek. A többiek a repülőtéren töltötték az éjszakát. Szombat reggel minden beszállított utas elhagyhatta a kórházat – közölte a Frankfurt-Hahn repülőtér, hozzátéve, hogy az utasok Horvátországba szállítására délelőtt kijelöltek egy másik gépet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.