Állat

Medve támadt a szükségét végző horgászra

Kiharapott egy darabot a lábából.

2018.07.11 17:37ma.hu
hirdetés

Horgászok egy csoportja a Liptovská Mara víztározón horgászott Gôtovany községnél. Az éjszaka közepén az egyik férfinek el kellett végeznie a szükségét, ezért megközelítőleg 40 méterre eltávolodott a tábortól. Mivel telihold volt, elemlámpát sem kapcsolt - számolt be az esetről a parameter.sk.

A férfi akaratlanul, de pont egy medvét és annak bocsait közelítette meg. A horgász az állat fújtatására figyelt fel, majd azonnal rohanni kezdett a víz felé – a medve pedig utána.

„Megbotlottam, a medve pedig rám esett és beleharapott a combomba“ – mesélte a megtámadott horgász. A férfi társai a kiáltozásra ébredtek fel, ám mire odarohantak, a medve elinalt. Az állat kiharapott egy darabot a horgász lábából.

A kórházban a férfit már négyszer megoperálták, és még további beavatkozások várnak rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.