Gyász

Nem fogja elhinni, hogyan ravatalozták fel ezt a fiatalt!

Csak akkor nézze meg, ha nem most fog enni.

2018.07.11 13:12ma.hu

Ennél bizarrabb ravatalt aligha látott valaha! Az egész ott kezdődött, hogy még júniusban New Orleans-ban lelőttek egy 18 éves fiatalt, aki éppen békésen sétáltatta a kutyáját - csak éppen rosszkor, rossz időben. A gyászoló szülők szerettek volna mindent megtenni fiúkért az utolsó búcsún is, ezért nem a szokásos módon ravatalozták fel, hanem úgy, ahogy élt. Márpedig a fiatal rajongója volt a Boston Celtics kosárcsapatnak, természetesen ennek megfelelően imádta az NBA 2K videojátékokat, ami közben Doritos csipszet és a gyökérsört ivott. A tervüket úgy tudták kivitelezni, hogy a halott fiúk testét bebalzsamoztatták, felöltöztették, ráadtak egy napszemüveget és egy Kyrie Irving-mezt, valamint hozzá illő zoknikat, a kezébe adtak egy kontrollert, végül koporsó helyett beültették egy székbe egy tévé elé, amin éppen az egyik, már említett NBA 2K játék futott. A történetet ismerve el tudjuk fogadni, hogy fájdalmukat és mélységes szeretetüket így tudták kifejezni, kár, hogy a fiúnak már minden mindegy.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.