Mentés

Újabb sikeres mentés a thai barlangrendszerből

Újabb gyereket mentettek ki a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből hétfőn, a thaiföldi haditengerészet egyik tisztségviselőjének közlése szerint.

2018.07.09 13:52ma.hu

A tudósítók látták, amint a mentők hordágyon kivisznek a barlangból egy újabb embert, és mentőautóba teszik. Egy szóvivő közölte velük, hogy egy újabb fiúról van szó.

A barlangrendszerben egy ifjúsági focicsapat 12 tagja és az edző rekedt benn június 23-án. A thai mentőcsapatok négy gyermeket vasárnap már kimentettek, az akció hétfőn helyi idő szerint 11 órakor folytatódott.

A focicsapat tagjai közül többen az egyik közeli középiskolába járnak, ahonnan hétfőn sok társuk elment a barlanghoz, hogy közelről kövesse az eseményeket - jelentette a dpa hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.