Durva

Csúnyán megaláztak egy dadogó férfit egy Starbucksban

Az alkalmazottat végül kirúgták.

2018.07.07 08:28ma.hu

Csúnyán megaláztak egy dadogó férfit egy philadelphiai Starbucksban. A felháborító esetre egy Facebook-poszt hívta fel a figyelmet, melyben Sam ismerőse, egy Tan Lekwijit nevű férfi meséli el, hogy mi is történt.

Sam betért a Starbucksba, egy kávét szeretett volna. Már az sem volt valami kedves, hogy az alkalmazott így felelt neki: "Rendben S-s-s-am."

(A Starbucksban megkérdezik a vendégek nevét, melyet aztán a pohárra is ráírnak, hogy az átvételnél ne legyen kavarodás.)

Szerencsétlen férfi még rosszabbul érezhette magát, mikor meglátta, mit írtak a poharára.

Sam még aznap írt az ügyfélszolgálatnak, elmesélte, hogyan bántak vele. A válaszüzenetben a cég képviselője elnézést kért, és felajánlott egy kemény 5 dolláros utalványt.

Miután Sam ismerősének posztja elterjedt, a cég végül lépni kényszerült. Fontos hozzátenni, hogy a posztban az is le lett írva, nem az alkalmazottnak akarnak ártani, csak szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy bánnak a beszédhibás emberekkel. A Starbucks később a Buzzfeed-nek azt nyilatkozta, sajnálatosnak tartják az esetet és hogy ilyen szerencsétlenül próbálták kezelni a problémát. Az érintett munkatársat elbocsátották, Sammel pedig felvették a kapcsolatot.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.