Erőszak

Erőszak, fojtogatás, verekedés - elszabadult a pokol egy újbudai óvodában

Az óvónők képtelenek rendet tartani, annyira kevesen vannak.

2018.07.06 19:05ma.hu

Elképesztő dolgokról számolt be a Népszavának a lap egyik olvasója. Nincs rá jobb szó, a XI. kerületi óvodában elszabadult a pokol.

A levélíró gyermeke is érintett, kislányát az egyik fiú övvel fojtogatta. De volt ennél durvább eset is:

A szülők beszámolója szerint előfordult, hogy az egyik gyerek két kézzel megfogta társának fejét és teljes erejéből az asztalba verte. Egy fiú megpofozta kislánytársát, majd építőkockát gyömöszölt a szájába. Olyan is történt, hogy egy kisfiú egy másik fiútársának nemi szervét nyilvánosan nyalogatta. Egy kislány arcát és nemi szervét pedig több kisfiú véresre harapdálta a mosdóban, erről az esetről látlelet is készült, a szülők feljelentést tettek.

Mindez 3-4 éves gyerekek óvodai csoportjában történt.

Az újbudai önkormányzat előtt nem ismeretlen a probléma, a Népszavának azt írták, megoldásként az anyaotthonnal való együttműködés erősítését említették, és igyekeznek további pedagógiai asszisztensi státuszt is kialakítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.