USA

Gyerekekkel a hátsó ülésen akarta ellopni az autót, az édesanya lelőtte

Egy pillanatig sem habozott a texasi nő.

2018.07.06 11:39ma.hu

Egy dallasi benzinkúton tankolt a 35 éves édesanya, két- és négyéves kisfia pedig a kocsiban várta. Amikor a nő elment fizetni, egy férfi megpróbálta ellopni az autót. Kinyitotta a kocsi ajtaját. Ekkor a nő rohanva indult visszafelé, ám mire odaért, a férfi már a kocsiban ült.

A nő gyorsan beugrott a hátsó ülésre, kérte a férfit, szálljon ki. A férfi eközben beindította a motort és hátranézett a nőre, aki ekkor gyorsan előrenyúlt a kesztyűtartóban lévő fegyveréért, majd lőtt.

A golyó a 36 éves férfi arcát találta el, aki egy kerítésnek hajtott az autóval.

Az édesanya, Michelle Booker-Hicks a Fox News-nak később azt mondta, egy percig sem tétovázott. Szerinte ő nem gyilkos, teljesen jogosan védte meg gyermekeit. Mindhárman épségben megúszták a történteket.

A férfi túlélte a lövést, letartóztatták, majd kórházba szállították. Várhatóan emberrablás és autólopás miatt kell majd felelnie.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.