Állati

Oroszlánok marcangolták szét az orvvadászokat

Különös dolog történt egy dél-afrikai vadrezervátumban.

2018.07.05 14:52ma.hu
hirdetés

Egy orvvadász banda tört be a Sibuya vadrezervátum területére, hogy orrszarvúkat ejtsenek el. Felfegyverkezve, több napi élelemmel ellátva érkeztek, arra számítva, hogy hosszabb időbe telhet, mire az állatokat megölik, és levágják a szarvukat.

A vadászathoz már nem láthattak hozzá, ugyanis oroszlánok támadtak rájuk és szétmarcangolták őket. A támadás helyszínén egy fejet és megcsonkított holttesteket találtak a Mirror beszámolója szerint.

A vadrezervátum vezetői helikopterekkel vizsgálják át a környéket, hogy vannak-e még illetéktelen behatolók.

A rezervátum tulajdonosa, Nick Fox azt mondta, három pár üres cipőt és ruhadarabokat találtak, ami arra enged következtetni, hogy legalább három ember meghalt. A bokros területeket is átvizsgálják, mert - mint mondta - az sem kizárt, hogy az oroszlánok magukkal hurcolták áldozataikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.