Anglia

Döbbenet: pengét találtak a kislányok plüssjátékában

Az egyik kislány szólt a szüleinek, hogy a játék víziló orrában valami éleset érez.

2018.06.30 11:14ma.hu

Shannon Brandon, a 22 éves chesterfied-i édesanya egy helyi boltban vásárolta 1 és 2 éves kislányainak a plüss vízilovat. Nem sokkal később a nagyobbik lánya,  Ava szólt, hogy valami éleset érez a játék orrában.

A szülők megnézték a játékot, ám ők nem éreztek semmi különöset, így visszavitték a boltba.

Az egyik bolti alkalmazott megnyomta a játék orrát, és ekkor mindenki megdöbbenésére egy penge jött ki belőle.

"Kárt tehetett volna a gyerekemben. Olvastam történeteket hasonló esetekről, amikor szülők találtak valamit a gyerekük játékában, de sosem hittem, hogy ez velünk is megtörténhet" - mesélte később a Daily Starnak az édesanya.

Az üzlet elnézést kért a családtól. Azt mondták, ez egy elszigetelt eset, ugyanis a beszállítójuk alapos ellenőrzéseket végez, köztük a fémdetektoros teszteket.

Azt még vizsgálják, hogyan kerülhetett a penge a játékba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.