Híresség

Megdöbbentő fordulat: lehet, hogy meggyilkolták Whitney Houstont

Az énekesnő egykori asszisztense valami olyasmit mondott, amire senki nem számított.

2018.06.25 15:44ma.hu

Megdöbbentő vallomás került elő a tragikusan hirtelen elhunyt világhírű énekesnő, Whitney Houston halálával kapcsolatban. Kevin Maconald rendező portréfilmet forgatott az énekesnő életéről, és összesen 70 interjút készített, köztük családtagokkal és rokonokkal, akik jól ismerték Houstont. Az énekesnő asszisztense pedig olyasmit mondott, amire senki nem számított.

Whitney Houston holttestét 2012. februárjában, a hotelszobájában találták meg. Egy vízzel teli kádban feküdt arccal lefelé, a lakosztályában pedig üres gyógyszeres dobozokat és recepteket találtak. A sztár halála az egész világot megrázta. A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a halál oka fulladás, amely szívbetegség és kokain használatának következménye volt, az ügyet akkor le is zárták.

Most azonban megdöbbentő vallomással rukkolt elő a filmrendező. A felvételkor Houston asszisztense, Mary Jones azt mondta, hogy szerinte megölték az énekesnőt, aki éppen a Grammy-díjátadóra készült. Állítólag az énekesnő akkoriban újra jó hangulatban és fizikailag egyre jobb formában volt az edzéseknek köszönhetően. A halála azért is sokkolt sokakat, mert az énekesnő izgatottan készült a gálára, meg akarta mutatni magát, valamint várta az új dalai fogadtatását,és egy szerepet is elnyert.

"Ott volt vele valaki a szobában, aki bedrogozta, majd vizet engedett a kádba, és hagyta, hogy belefulladjon. Végül pedig elzárta a csapot, és otthagyta” - mondta az énekesnő asszisztense.Mary Jones nem tudja, ki lehetett ott az énekesnővel, de abban biztos, hogy így történt.

A filmben, mely júliusben kerül bemutatásra, a rendező nem tudta megválaszolni a miérteket. Az viszont kiderül, hogyan lett Houston a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb popdívája, majd hogyan tették tönkre a kábítószerek. A Daily Mail szerint az is kiderül, hogy a családja cserben hagyta.

Apja a menedzsere lett, és pénzt lopott tőle. A testvéreit ő tartotta el, Gary és Michael kábítószereztek, valószínűleg ők is felelősek azért, hogy függő lett az énekesnőből is. Anyjának viszonya volt a helyi lelkésszel, unokatestvére pedig szexuálisan bántalmazta őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.