Terrorizmus

Fel akarja robbantani egy férfi a londoni metrót

Lezárták és kiürítették péntek reggel a London belvárosában lévő Charing Cross metró- és vasútállomást, ahol egy ember a sínekre ment, és azt állítja, hogy pokolgép van nála.

2018.06.22 09:45ma.hu

A brit közlekedési rendőrség (BTP) rövid Twitter-üzenetben adott hírt az incidensről, és közölte, hogy elővigyázatosságból ürítették ki az állomást.

Az általános londoni rendőrségi feladatokat ellátó Metropolitan Police - közkeletű nevén a Scotland Yard - szintén beszámolt az incidensről, és ugyancsak elővigyázatossági intézkedésnek nevezte a pályaudvar és a metróállomás kiürítését és lezárását.

A metróállomást használó Northern metróvonalat részlegesen leállították.


Friss: őrizetben a fenyegető

Az illetőt a brit közlekedési rendőrség (BTP) néhány perc alatt őrizetbe vette. Nem sokkal későbbi tájékoztatása szerint az illető mentális zavarokkal küszködik. Nem volt nála pokolgép.

Közben megkezdődött az állomás újbóli megynitása. Személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.