Horrorbaleset

Emberi maradványokat találtak egy szupergyors japán vonat orrában

A vezető azt hitte, csak egy kisebb állatot ütött el.

2018.06.20 13:31ma.hu

Horrorisztikus baleset történt Japánban. Emberi maradványokat találtak egy Tokió felé tartó szupergyors "golyóvonat" orrában.

Mint kiderült, a mozdonyvezető észlelte a balesetet, ám azt hitte, csak egy kisebb állatot gázolt el, ezért nem állt meg, hanem továbbhaladt a célállomás felé.

Csak 32 kilométer után, Kokura vasútállomáson vették észre, hogy a jármű orra megsérült, ám akkor még nem tűnt fel senkinek, mekkora tragédia történt.

Alaposabb vizsgálat csak azután kezdődött, hogy a szerelvény megérkezett Honsú szigetére.

Mikor alaposabban megvizsgálták a vonat orrát, emberi maradványokat találtak a repedésekben. Később az alagútban, ahol a baleset történt, szintén emberi maradványokra bukkantak.

A Japan Times információi szerint az áldozat egy 52 éves gondnok, aki  öngyilkossági szándékkal ugrott a vonat elé.

A címlapfotó illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.