Állati

A strandolóktól pár méterre úszkált egy jókora cápa Dél-Olaszországban - videó

Az eset a Salentói-félsziget egyik strandján történt.

2018.06.19 18:07ma.hu

Egy jókora cápa miatt ki kellett terelni a vízből a fürdőzőket a Dél-Olaszországban található Salentói-félsziget San Foca nevű strandjánál hétfőn - írta Corriere nevű olasz lap, amely videót is mellékelt a méretes ragadozóról, hozzátéve, hogy az állat a strandtól mindössze 20 méterre úszkált. A felvételen - amit a hvg.hu szúrt ki - az is látható, ahogy a turisták dermedten figyelik a vizet.

Múlt csütörtökön a spanyolországi Arenal d'en Castell öbölnél történt hasonló, ott valószínűsíthetően két kékcápa jelent meg, amelyek pillanatok alatt kiüldözték a vízből a strandolni vágyókat.

A miheztartás végett, az elmúlt 100 évben 1.035 embert ölt meg cápa, míg egy nap 1.470 embert ölnek meg a szúnyogok


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.