Tragédia

Három huszonéves férfi holttestét találták meg a sínek között Angliában

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy kerültek oda a fiatalok.

2018.06.18 14:26ma.hu

Három ember meghalt, miután elütötte őket a vonat London déli részén, a Loughborough Junction állomásnál. A brit máv szerint reggel fél 8-kor kapták a bejelentést, hogy több holttest is hever a sínek között. A rendőrség elsődleges adatai szerint mindhármukat vonat ütötte el, de a halottkém azon dolgozik, hogy megállapítsa, valóban a helyszínen, balesetben lelték-e halálukat vagy idegenkezűség is felmerül.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatok húszas éveikben járó férfiak, és egyelőre a sérülésük a gázolás lehetőségét erősítik. Azt is vizsgálják, mit kerestek a fiatalok a sínek között és a személyazonosságuk megállapítása után a családokat is tájékoztatják. Emellett további két személyt is keresnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.