Bűnügy

Garázskapun találták meg Szilvia holttestét: megvan a boncolás eredménye

Folytatódik a nyomozás, de a boncolás eredménye egyértelmű.

2018.06.15 20:47ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, órák óta halott lehetetett Szilvia, akinek holttestét a garázsajtóra felakasztva találta meg párja és egyik gyereke.

Bár lapértesülések szerint a nő végtagjai össze voltak kötözve, feje pedig egy zsákkal letakarva, a rendőrség az öngyilkosságot sem zárta ki a bűncselekmény lehetősége mellett.

A kétgyermekes anyuka boncolása megtörtént, az eredményről a Blikk kérdezte a helyi rendőrséget. Az eredmény megdöbbentő: nem találtak idegenkezűségre utaló nyomott, tehát öngyilkosság történhetett. A nyomozás folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.