Kié nagyobb

Trump a limuzinját is megmutatta Kim Dzsongunnak

A történelmi szingapúri csúcstalálkozó munkaebédje után Trump barátian megmutatta az észak-koreai vezetőnek az elnöki limuzinját, a Beastet. Még a hátsó ajtót is kinyitották, hogy Kim Dzsongun bekukkanthasson a belsejébe.

2018.06.12 10:01ma.hu

Jobban sikerült a szingapúri amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó, mint arra bárki számított - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a két delegáció munkaebédjét követően, hozzátéve, hogy még közös dokumentumot írnak alá Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel.

Az ebédet követően a két vezető rövid sétát tett, majd Trump mondott néhány szót a sajtónak. Egyebek között kijelentette, hogy fantasztikus találkozó volt, komoly haladást értek el.

Az amerikai elnök nem részletezte, hogy milyen jellegű dokumentumot írnak alá.

Donald Trump a séta során megmutatta partnerének egyik járművét, egy Cadillac típusút, amelyet Vadállatnak becéznek.

Az amerikai elnök egyik testőre kinyitotta az autó ajtaját, Kim Dzsong Un pedig benézett. Ezt követően a két vezető visszament a Capella szállodába, ahol a történelmi találkozójuk zajlott. A szállodánál csupán az amerikai elnök küldöttségének járművei parkolnak, köztük a két elnöki Cadillac.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.