Tragédia

Szörnyű fotók az iskolásokat szállító autóbusz lengyelországi karamboljáról

A busz iskolai kirándulásról hazatérő, 13 év körüli hetedikes gyerekeket szállított.

2018.06.08 18:52MTI

Mintegy félszáz ember, köztük sok gyerek megsérült egy dél-lengyelországi buszbalesetben pénteken - közölte Marian Rokosz, a lengyel rendőrség szóvivője.

MTI/EPA/Grzegorz Momot

Rokosz szerint a busz iskolai kirándulásról hazatérő, 13 év körüli hetedikes gyerekeket szállított. Hat súlyos sérültet, köztük négy gyereket helikopterrel szállítottak kórházba.

Másik tíz sérült szintén kórházi kezelésre szorul, míg huszonnyolcan könnyebb sérüléseket, főleg zúzódásokat szenvedtek.

A baleset a dél-lengyelországi Tenczyn település közelében történt. A lengyel fővárosba tartó busz egy teherautóval és egy személygépkocsival ütközött a Magas-Tátrai Zakopanéból Varsóba vezető úton. A szerencsétlenség okát egyelőre nem tudni.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.