Terror

Heten erőszakoltak meg egy lányt Érmihályfalván

Hét magyar 17 és 26 év közötti férfi erőszakolt meg a helyi temetőben egy 14 éves lányt az erdélyi Érminfalván.

2018.06.07 08:38ma.hu

A Ripost cikke szerint a brutális erőszak egyszerű szerelemmel kezdődött. A 18 éves K. Dezső udvarolt a lánynak, aztán megbeszéltek egy találkozót a zsidó temetőnél, mondván, este úgysem jár ott senki. Ekkor a fiú még egyedül találkozott vele de a lap beszámolója szerint ekkor már erőszakoskodott is.

Ráadásul ezt még videóra is vette és feltöltötte az internetre. A lány mindezt nem jelentette a rendőrségen, mert úgy látta, a fiú mindent megbánt és továbbra is ostromolta szerelmével.

Aztán újra randevúzni hívta a lányt, oda azonban K. Dezső nem egyedül érkezett, hanem azokkal a barátaival, akik látták a videót.

Az egész csapattal el kellett mennie ugyanarra a részre, ahol kettesben voltak, de ott már az összes fiú erőszakoskodott vele, és ezeket is felvették telefonnal - nyilatkozta a lapnak az áldozat egyik ismerőse.

Három nappal később a lány maga ment be a rendőrségre és elmondta, kik vettek részt az erőszakban. A romám hatóságok nyomozást indítottak az ügyben. Az elkövetők szabadlábon védekeznek, kivéve K. Dezsőt, akit 15 nap előzetes letartóztatásba helyeztek szerdán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.