Baleset

Hatalmas faágba landolt a szerencsétlenül járt siklóernyős - videó

Lezuhant egy pilóta motoros siklóernyőjével, majd átszúrta a testét egy vastag fa, de ez nem vette el a jó kedvét.

2018.06.04 12:25ma.hu

Azonnal kórházba rohantak a férfival, akinek a testét átszúrta egy hatalmas fa, de ő ez idő alatt is csak "A galaxis őrzői" című film híres szereplőjének legendás mondatát ismételgette: "Én vagyok Groot" - írta a Blikk a brit Mirror című lapra hivatkozva.

Ivan Krasouski bizonyosan nagy rajongója a filmben szereplő beszélő fának, a legtöbbünknek ugyanis ebben a helyzetben aligha jutna eszébe ilyesmivel viccelődni. A 36 éves fehérorosz férfi szerencsésen megúszta a balesetet, sőt, annyira jól volt, hogy még videóra is vette magát a sérülésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.