Erőszak

Késes támadás történt egy vonaton Németországban, az elkövetőt lelőtték

Az ügy háttere egyelőre nem ismert.

2018.05.31 05:04MTI

Késes támadás történt egy vonaton szerdán Németország északi részén, az elkövetőt a rendőrség lelőtte - jelentette hírportálján a Bild című német lap.

A beszámoló szerint egy Hamburgból Flensburgba tartó Intercity járaton egy férfi szóváltás után késsel súlyosan megsebesített egy embert.   

A rendőrséget 19 óra körül értesítették, és miután a szerelvény néhány perc múlva befutott a flensburgi pályaudvarra, két rendőr jelent meg a vagonban. Az elkövető rárontott az egység egyik tagjára, egy rendőrnőre, aki szintén súlyosan megsérült, társa pedig lelőtte a támadót.  

A pályaudvart lezárták, a rendőrség és a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az ügy háttere egyelőre nem ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.