Terror

Bombariadó volt Kijevben, a BL-döntő helyszínén

Több névtelen hívást is kaptak, amelyek alapján intézkedett a hatóság.

2018.05.26 21:17MTI

Néhány órával a Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomás és a környékét, írta a ukrán Interfax hírügynökség.

A kijevi Metropolitan Facebook-oldalán megjelent üzenet szerint több névtelen hívást is kaptak, amelyek alapján intézkedett a hatóság - írta meg az Index. A hírek szerint az 1-es metró vonalán található Dnyipro, Hidropark, Livoberezsna, Arsenalna és Herojiv Dnipra állomásait és környékét zárták le. Ezek az állomások nincsenek közvetlen közelében a kijevi Olimpiai Stadionnak, de a belvároshoz közel találhatóak. A BL-döntőt este 20:45-kor rendezik.

A kijevi rendőrség nem sokkal később közölte, hogy a fenyegetések hamisnak bizonyultak, így rövidesen újra megnyitották a forgalom előtt a metróvonalat. Az esti meccset fokozott biztonsági intézkedések kísérték végig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.