Tragédia

Felrobbant egy pirotechnikai raktár Spanyolországban

Felrobbant az északnyugat-spanyolországi Tui városában egy illegális pirotechnikai raktár szerdán, legalább egy ember életét vesztette, és több mint húszan megsérültek.

2018.05.24 05:40MTI

A robbanás olyan nagy erejű volt, hogy megrongálta a környező házakat, és még több kilométeres távolságban is károkat okozott. A detonációt távolabbi településeken is érezni lehetett.  

Enrique Cabaleiro, Tui korábbi polgármestere a La Voz de Galicia című napilapnak elmondta: a felrobbant családi ház egy olyan pirotechnikai cég tulajdonosának rokonaié, amelyet ő maga záratott be évekkel ezelőtt. Minden jel arra mutat, hogy az épületben illegálisan raktároztak pirotechnikai eszközöket - tette hozzá.  

A hatóságok tájékoztatása szerint a sérültek között gyerekek is vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.