Színes

Beperelték 30 éves 'gyereküket', hogy költözzön már el otthonról

Elege lett az amerikai házaspárnak, perre vitték az ügyet.

2018.05.23 18:57ma.hu

Egy New York-i házaspár, Christina és Mark Rotondo megelégelte, hogy fiuk, Michael már 30 éves, de még mindig nem hajlandó kiköltözni a szülői otthonból.

Pár hónap alatt több felszólító levelet küldtek neki, sőt, még 1.100 dollárt is felajánlottak segítségül a lakásbérléshez, álláskereséshez. A pénzt elfogadta, de maradt.

A szülők ekkor bíróság elé vitték az ügyet, az ítélet pedig nekik kedvezett: a '"gyereknek" el kell hagynia a szülői házat. Michael nagyon nem örült a döntésnek, fellebbezni akar.

Egyébként nyolc évvel ezelőtt költözött haza, mikor elveszítette munkáját. Azóta "honlapokkal foglalkozik". Nem gondolja, hogy szülei terhére lenne, hiszen nem etetik, itatják, és senki nem várja el tőle, hogy kivegye a részét a házimunkából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.