Baleset

Lezuhant egy permetező helikopter Torda közelében

Lezuhant szerdán egy permetező helikopter az erdélyi Torda város közelében, a pilóta és társa könnyű sérüléseket szenvedett.

2018.05.23 15:05MTI

A Mediafax hírügynökség jelentése szerint a helikopter utasai maguk jelentették a balesetet, miután elhagyták a roncsokat. A kis méretű helikopter mezőgazdasági munkálatokat végzett, amikor egy Torda melletti dombon a baleset történt. A gép a földet érés után oldalára fordult, de nem gyulladt ki. A fedélzetén tartózkodó két személy közül csak az egyiket kellett kórházba szállítani, őt is kisebb sérülésekkel.

A román repülésbiztonsági hatóság, és a Kolozs megyei ügyészség is vizsgálatot indított a baleset körülményeinek a tisztázására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.