Légikatasztrófa

Végleg leállítják a 4 évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító utáni kutatást

Jelenleg az Ocean Infinity nevű amerikai cég keresi a gép maradványait.

2018.05.23 13:32ma.hu

Jövő kedden végleg leállítják a 4 évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító repülőgép roncsai utáni kutatást, nem lesz több hosszabbítás - jelentette be szerdán az új maláj közlekedési miniszter.

Jelenleg az Ocean Infinity nevű amerikai cég keresi a gép maradványait, és Anthony Loke tájékoztatása szerint a kutatás kérdése a szerdai kormányülésen is szóba került.

"Felvetettem a kabinetnek ezt az ügyet, és úgy döntöttünk, hogy május 29-ig hosszabbítjuk meg a kutatást" - mondta Loke, majd arra a kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy több hosszabbítás már nem lesz, igennel válaszolt.

Ria Novoszty


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.