Légikatasztrófa

Lezuhant repülőgép: hárman élhették túl a légikatasztrófát - videó

A Boeing 737 utasszállító repülőgép fedélzetén a szerencsétlenség idején 104 utas volt, a személyzet két pilótából, három légi kísérőből és egy műszaki szakemberből állt.

2018.05.19 08:04ma.hu

Eddig négy túlélőt találtak a katasztrófa helyszínén, őket kórházba szállították, de egyikük később belehalt sérüléseibe.

A Kubában lezuhant utasszállító repülőgépen utazók legnagyobb része kubai volt, kivéve öt másik utast, akiknek állampolgárságát még nem tudták megállapítani, a személyzet hat tagja pedig mind mexikói volt – írta a 24.hu.

Mint ismeretes, a Boeing 737 utasszállító repülőgép fedélzetén a szerencsétlenség idején 104 utas volt, a személyzet két pilótából, három légi kísérőből és egy műszaki szakemberből állt.

A gépet a Cubana de Aviación nevű kubai légitársaság bérelte a Global Air mexikói légitársaságtól, amelyet Aerolineas Damojh néven is regisztráltak.

A belföldi járatként – Havanna és a kelet-kubai Holguín között közlekedő – repülőgép a felszállást követően a José Martí nemzetközi repülőtérnél, a kubai fővárostól, Havannától délre szenvedett balesetet, mezőgazdasági területen, a közeli Santiago de Las Vegas környékén zuhant le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.