Állatkínzás

Diákjai szeme láttára fojtott vízbe két mosómedvét egy tanár

Oktatási célból történt.

2018.05.18 11:28ma.hu

Filmre vettek egy gimnáziumi tanárt, ahogy egy rémült osztály előtt élő mosómedvéket fojt meg. Dewie Brewton állítólag két állattal végzet egy kísérlet keretében. A pedagógust, aki 30 éve a floridai Marion Country High School tanára, és számos kitüntetést kapott, a nyomozás idejére kényszerszabadságra küldték.

Az iskola közleményében megdöbbenésének adott hangot. Mint ismeretes, a mosómedve Floridában kártevőnek minősül, és rendszeresen irtják is őket, de ennek feltétele, hogy humánus módszereket használjanak.

Jelenleg azt vizsgálják, hogy a tanár bűncselekményt követett-e el vagy cselekedete jogszerű volt. Sokak szerint az élet kioltásának nincs tudományos tapasztalati előnye. Mindenesetre a videó tanúsága szerint a gyerekeknek meg kellett nézni a kivégzést, többen sírtak.

Az ABC Fox felvétele szerint a ketrecben lévő állatot egy nagy tartályba helyezték és több percig a víz alatt tartották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.