Detonáció

Robbanásban meghalt egy magyar kozmetikus Kaliforniában

Minden jel arra utal, hogy merénylet történt.

2018.05.17 08:58ma.hu

Meghalt egy 48 éves magyar nő az egyesült államokbeli Los Angeles egyik külvárosában, Aliso Viejóban, amikor robbanás történt a kozmetikájában, írja a Latimes.com. Két sérült is van, akik kezelésre vártak a Magyar Kozmetika nevű üzletben.

Az Index szerint az eset még kedden történt, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerdán este tájékoztatta a sajtót a részletekről.

Minden jel arra utal, hogy merénylet történt, legalábbis Paul Delacourt, az FBI Los Angeles-i igazgatóhelyettese úgy fogalmazott: "Nem hisszük azt, hogy ez baleset volt. A károk mértéke alapján valamilyen robbanószerkezetre gyanakszunk."

Azt még nem tudják a nyomozók, hogy a pokolgépet hogyan hozták működésbe.

Linkedin-profilja szerint a magyar nő három évtizede dolgozott a szépségiparban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.